Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Advocaat arbeidsrecht

Een advocaat arbeidsrecht is een advocaat die zich heeft gespecialiseerd in alles wat maar met arbeidsrecht te maken heeft. Bij een advocaat die is gespecialiseerd in arbeidsrecht kunt u terecht voor zaken die te maken hebben met:

  • Reorganisatie
  • Ontslag op staande voet
  • Conflict of dreigend ontslag
  • Gouden handdruk
  • Ziekte & re-integratie

Naast bovenstaande zaken zijn er nog meer dingen waarvoor u bij een advocaat arbeidsrecht terecht kunt. Deze advocaat zal u vervolgens een juridisch advies geven over het voorkomen en oplossen van uw arbeidsrechtelijke problemen.

Arbeidsconflicten voorkomen en oplossen

Als er iets is wat een negatieve sfeer veroorzaakt op de werkvloer dan zijn het wel arbeidsconflicten. Deze arbeidsconflicten worden dan ook het liefst voorkomen voordat ze echt problemen gaan veroorzaken.

Een advocaat die is gespecialiseerd in het arbeidsrecht heeft veel ervaring met conflicten op de werkvloer en zal daarom beginnende conflicten vaak direct herkennen. Als men er vroeg bij is dan kan de hele situatie tijdig opgelost worden. Mochten de problemen al langer spelen en al in een vergevorderd stadium zijn dan kan de advocaat arbeidsrecht natuurlijk als geen ander helpen aangezien dit behoort tot zijn vakgebied.

Stel uw vraag

Heeft u een juridisch vraagstuk dat u aan een specialist wilt voorleggen? Stel uw vraag kosteloos aan de juristen van onze juridische intakebalie. Bel 0900 - 8048 (lokaal tarief) of mail uw vraag.

De juridische intakebalie is op werkdagen geopend van 08.00 tot 20.00 uur (vrijdag 18.30 uur) en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.


7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 8:00 tot 20:00 uur, op vrijdag tot 18:30 uur en in het weekend van 10.00 tot 16:00 uur.